Frukost & Mellis

Chokladvåfflor med acaipulver & frozen yoghurt

25 mars, 2016
 
God morgon, vet ni om att det är våffeldagen idag? Jag vaknade redan vid 06 så efter att jag legat och dragit mig i sängen en stund så studsade jag upp och gjorde några våfflor till frukost. Dagens smaksättning vart en otrolig blandning men jädrans så god:). Sen toppade mitt berg av våfflor med färska jordgubbar, raw agave och Yollibox ”Hazelnutty Choco Twist” och riven kokos.
 
Våfflor
1 3/4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0.5 tsk kanel
1 tsk vaniljpulver
1 msk acaipulver
1 msk kakao
en nypa salt
1 ägg
1 dl mjölk
1 dl bubbelvatten
50 g smör, smält
 
Blanda dom torra ingredienserna i en skål. Tillsätt ägg, vatten och mjölk. Vispa till en jämn smet. Tillsätt det avsvalnande smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Grädda våfflorna och servera med färska bär och frozen yoghurt.
 
Trevlig Fredag!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply a n n i k a 25 mars, 2016 at 13:32

    Åhhh vad mumsigt 😀

    • Reply Linda 26 mars, 2016 at 09:31

      Supergott och vilken start på dagen =)

  • Reply felicia 25 mars, 2016 at 14:47

    Ser gott ut 🙂

    • Reply Linda 26 mars, 2016 at 09:31

      Tack Felicia =)

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.