Frukost & Mellis

Tippeli topp Söndag

20 mars, 2016
Heeeeej sköna Söndag! Jag startade faktiskt dagen med en underbar promenad 07:30 imorse och efter det gick jag till affären och köpte hem lite saker till frukosten. Kevin fick sig en liten baguette medans jag själv njöt av en bagel (som jag vet att han inte gillar pga sesamfrön). Toppade min smörgås med mosad avokado, salt från Nicolas Vahé som är smaksatt med garlic & chili sen färsk paprika! Mums filibabba..
 
Idag ska jag nog baka lite focaccia, lite dumt att jag inte tänkte på det när jag var affären så jag kunde köpa hem färsk basilika, fryst känns ju inte direkt såååå inspirerande :/. Kanske ska göra en fil till tuben? Vi får se hur energi är kvar efter städningen jag har påbörjat, nog för energin flödar i kroppen just nu men den kan snabbt ta slut. Eftersom det är International day of Happiness idag så skickar jag en bamsekram till er och nu lär jag fortsätta städa så jag kommer någonstans, kram på repeat!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply a n n i k a 20 mars, 2016 at 16:46

    Super mumsigt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.