Allmänt/Generally

Andas ur mig lite känslor..

Hej på er, jag känner bara att jag behöver skriva av mig lite. Är i en totalt svacka med allt här inne. Blir inte inspirerad av något just nu, vill inte ha den här bloggdesignen, tycker den är så sjukt tråkig och oinspirerad, alla bilder jag har på datorn försöker jag redigera men tycker bara allt blir fult hur jag är gör och då blir bilderna liggandes istället för att hamna här. Svackor hamnar vi väl alla i ibland, grejen är väl att försöka ta sig ur dom. Mina krav sätter väl sina gränser och då blir det inget alls istället för det inte är bra nog i mina ögon. Så jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering här inne, jag vill skriva hela tiden (egentligen). Dock känns allt så enkelspårigt & tråkigt just nu. Min dator kraschade också för cirka en vecka sedan så jag sitter på min gamla och det är också en liten del av allt för saker går segt, det har försvunnit så mycket saker vad gäller redigering osv så jag tröttnar totalt ur. Aja, hur som helst. Ville bara andas ur mig lite känslor..

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *