Lunch, Mackor

Baguette med potatissallad, köttbullar och grönsaker

8 maj, 2018

Idag fick det bli en baguette till den sena lunchen, det var min son som fråga om vi kunde äta baguette när vi var på affären och handlade, jag hade ingen lust alls att ställa mig och laga mat så det fick bli en enkel utväg idag och rensa kylen på lite godsaker som man kunde fylla sin baguette med. Min fylldes med sallad, potatissallad, köttbullar och massa grönsaker och till det vart det vattenmelon samt ett glas med bubbelvatten. Så enkelt men ack så gott…

I brist på att alla servetterna här hemma är slut just nu så är jag bra glad över att vi nästan alltid har hushållspapper hemma. Det är verkligen inget som jag prioriterade i min handling för några år sen, tänk vad saker ändras med åren he he.

Kram på er

0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.