Frukost & Mellis, Resor

En frukost… By The Beach!

13 augusti, 2017

img_4758img_4753 img_4757 img_4755 img_4754En av många frukostmornar i Turkiet…

Spara

Spara

1 ← FIRST, I heart you too ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply sofiehedlund 16 augusti, 2017 at 08:02

  Jättefina bilder! Jag håller nu på att leta efter en kamera, så jag undrar vilken kamera använder du? Vore jättetacksam för svar! 🙂 Sofie

  • Reply Linda 16 augusti, 2017 at 09:08

   Tack fina du. Den första kameran som jag köpte fr jag kunde verkligen ingenting om kameror, jag använde endast min Iphone innan, var en Canon 450 D och jag köpte den på annons på Blocket. Det är verkligen bra bra nybörjarkamera som du kan växa med. Hade nog min 2 år tror jag innan jag bytte upp mig till den jag har ny Canon EOS 70D.. Men nu är jag sugen på att byta upp mig igen ha ha! Ett annat tips är att lägga mer pengar på objektiv är själva kamerahuset, min trogna följeslagare under mina första två år med systemkamera var 50 mm 1.8 som inte alls är dyrt, runt 1000 lappen. Jag har även där bytt upp mig till 50 mm 1.4 där… Sen beror det så klart på vad du ska fota. Jag använder också ett till objektiv som jag köpte förra året, 35 mm 1.2 IS USM som jag använder otroligt ofta. Det sitter faktiskt för det meta på kameran. Hoppas du fick lite hjälp, fråga igen annars om det är något mer du vill ha hjälp med. Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.