Frukost & Mellis

En Grek med sylt, choklad & nötter

IMG_3293God morgon, hoppas ni sovit gott inatt? Jag somnade inte förräns vid 02-03, var helt omöjligt att sova och idag när jag vaknade fick jag en liten chock för jag var (är fortfarande) helt inställd på att det är Torsdag idag. Igår var det onsdag för mig, jag fattar verkligen ingenting. Har jag sovit bort en dag? Weird hur det kan bli ibland. Hur som helst så har jag kollat över mina plantor på uteplatsen, det växer så fint där – tomater, chili, solrosor, basilika, mynta, citronmeliss, citroner, små apelsiner etc. Sen har jag hunnit peta i mig lite frukost, är inne i grekiska yoghurten-snurren fortfarande och har hittat en på Willys  som jag gillar både i smak och konsistens. Märket är Koning, jag själv har ingen bild på den men jag hittade en på nätet —>här.  Sen kör jag ungefär lika smaksättning varje dag nu och det är min hemmagjorda vinbär- & hallonsylt som jag ska försöka fota och skriva ned receptet åt er idag, en nöt- & chokladmix samt honung. Ibland kör jag på lite kanel också men inte idag.. Ser din frukost lika ut varje dag?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *