Allmänt/Generally Glass & Godis Nyheter Produkt Recension

Estrella Linschips Sourcream & Onion

img_6539-redigeraDetta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.

Här kommer ett till tips på något mycket gott som kom med denna månads Smakbox, LINSCHIPS!!!! Ja men alltså seriöst, inte blir jag till mig så väldans i trasorna när jag hör att chipsen är gjorda på linsmjöl plus massa annat jox. Men man lär ju smaka så jag trollade upp påsen och stoppade in en i munnen.. En halv påse senare så var jag mer än övertygad över att jag ÄLSAR dom! MEN gud så goda och det jobbiga är att dom är beroendeframkallade. Sjukt goda. Björn hade turen att få smaka 1-2 stycken igår.. Ja ni hör ju  EN-TVÅ stycken!? Snåla bitch HA HA!

img_6548-redigeraSå här ser påsen ut och i min påse är det endast smal kvar :mrgreen: . Estrella vill påstå att dessa vågformade, knapriga linschips dessutom är ett hälsosammare snacks med 40% mindre fett. Dessutom innehåller de 13% protein. Jag själv vill påstå att hålla mig ifrån påsen helt är nog det hälsosammare valet i detta läge.

img_6550-redigeraHar du smakat dom?

img_6532-redigeraTack Estrella för att ni hjälper mig att nå tresiffrigt på vågen innan våren kommer… 😡 

0

3 Comments

  1. Såg den där påsen i butik, hur liten som helst! Men bra tips, dom verkar så goda.

    1. Jaaaa den är skitliten men ack sååå god:)

  2. Anonym says:

    duma komentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *