Grönsaker Odla hemma

Från frö till vacker röd rubin

IMG_5517I år har jag sått massor med tomater och vet inte hur många plantor jag har ute, alla har fått frukt men dom har varit gröna tills bara för någon dag sedan. Jag tittade ut och såg mig skymta något rött vid en klase, snacka om jag blev lycklig. Tänk att man ska bli så glad över skörd, med det blir som en liten bebis som man  tar hand om hela sommaren. Från frö så kommer det fram härliga röda rubiner som det finns så mycket gott att göra av. Så räkna med massa tomatrecept framöver 😉 .

IMG_5520Jag har även sått chili som växer så det knakar ute, har minst 20 st chilifrukter i en kruka. Ni ska få se vad fina dom är, jag funderar bara på om dom kommer vara gröna hela tiden eller om dom kommer ändra färg. Vissa har varit stora sedan länge och vissa är små så jag tycker att dom som varit gröna väääldigt länge borde ha börjat ändra färg nu.

IMG_5521Tänk om man ändå hade en fint hus på landet samt ett stoooort växthus, då menar jag ett riktigt stort där det står ett härligt matbord i mitten som man kan ha härliga middagar vid. Det är en stor dröm, herregud vad jag skulle odla godsaker i det växthuset.

IMG_5522Brukar du odla något?

IMG_5523Natur(lig) lycka vårdad med kärlek & tålamod

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *