Dryck alkoholfri Frukost & Mellis Mellis Nyheter Produkt Recension

Go Green växtbaserade drycker + Smoothie

img_9146Under veckan fick jag hem ett pressutskick med Go Green´s växtbaserade drycker och detta går jag igång på totalt.  Sjukt smidigt att använda dessa i te.x smoothies, jag trollade direkt ihop en med bland annat hallon i och receptet kommer längre ned i inlägget.

Ancient  Grains Quinoa- & Kokosdryck (osockrad) – Quinoa och kokosdryck baserade på ancient grains – oförädlade gryn som ätits i tusentals år. Blandningen med quinoa och kokos ger en rund smak med en naturlig sötma och drycken är lika god i sig själv som i favorit-smoothien eller i en smakrik frukostgröt. Mjölkfri, glutenfri & laktosfri.

Ancient  Grains Havre- & Mandeldryck (osockrad) – Havre- och mandeldryck baserade på ancient grains – oförädlade gryn som ätits i tusentals år. Kombinationen av smakfavoriterna mandel och havre ger en nötig smak med en fyllig karaktär från havren – dubbelt så gott! Mjölkfri & laktosfri.

img_9141Smoothie med Quinoa, Kokos & Hallon
1 glas
cirka 2.5 dl Ancient Grains Quinoa- & Kokosdryck
1 1/2 – 2 dl frysta hallon
1 msk proteinpulver banan ELLER 1 banan om du inte har proteinpulver
1 dl is
kanel

Mixa allt i en blender, häll upp i glas och lägg i en matsked crunchy jodnötssmör. Toppa med frysta hallon.

smoothieAlla Go Green´s drycker kan du sehär. Jag tycker att förpackningar både är snygga och otroligt smidiga, både att ha  kaffe, använda i smoothies, matlagning etc. Köper ofta hem deras produkter och jag gillar bredden av smaker för att kunna variera sig från gång till gång.

img_9139Har du testat Go Green´s växtbaserade drycker?

img_9143Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *