Allmänt/Generally Bakning

The Great Swedish Bake Off

IMG_3856För cirka 1 1/2 vecka sen fick jag kakor nedhissade till altanen när jag, Kevin & Emelie satt på uteplatsen och myste en kväll. Det var min granne som hade bakat, vi satt och kommenterade hur gott det doftade (det gör det ofta därifrån)… för oss själva… trodde vi. Helt plötsligt så fick jag en matlåda nedhissad i en kasse och där satt vi & smällde i oss nybakade kakor helt plötsligt. Seriöst hur gullig kan man bli? SÅÅÅÅ i helgen bakade jag Focaccia samt ett chokladbröd, recept på det kommer, och det vart ganska mycket så jag tänkte att nu ska jag kontra med att ge tillbaka nybakat jag  tassade upp till henne med dessa 2 “paket” under kvällen när vi hade tjejmys på min altan.

IMG_3855– Hej, Tack snälla för kakorna sist. Tänkte att nu ska du få nybakat av mig... Vad kontrar hon med dååå…

IMG_3905NYBAKADE BULLAR! Men jag orkar inte, seriöst kvinna dom här bullarna är magiska. – ÅÅh tack vad gullig du är, jag har bakat nybakade bullar. Vill du ha några!?

IMG_3908Så kommer jag ned till tjejerna med en matlåda (stor sådan) full i nybakade bullar, snacka om jubel. OCH bullarna är typ lika stora som mina händer!! Sabina utbrast att det var dom godaste bullarna hon har ätit i hela sitt liv. Jag och Emelie satt bara och stönade av njutning, snacka om frosseri. Men det räcker med en bulle åt gången, dom var skapiligt mättande och jag anar ett smörintag av dess like per bulle. Kalorierna flödade kan man säga, men vet ni vad. Livet är till för att njutas av 😉 .

IMG_3893Recept på dessa rackare ska inskaffas kan jag lova och jag anar en grann Bake Off 1 gång i veckan 😎  Granne vs Granne, vem vill vara domare?

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *