Frukost & Mellis

Grekisk yoghurt m. nötter & honung…

13 juli, 2016

IMG_2759Jag startade dagen med grekisk yoghurt, nötter, banan & honung. Den grekiska yoghurten var det faktiskt en av mina läsare som tipsade mig om och den är från Lidl. Fick lov att springa in där igår och köpa den för att testa om den verkligen var så krämig som hon sa och visst den är riktigt krämig, dock kanske lite för lös i konsistens? Hur som helst var det riktigt gott 🙂 .

IMG_2765

Någon mer som testat denna?

IMG_2760

Jag har gjort en egen blandning med nötter och i den har jag faktiskt olika chokladsorter också, det blir lite extra lyxigt 😀 .

IMG_2764

Köpte med denna honung från Willys också igår, honung är väl alltid gott 😆

IMG_2766IMG_2767IMG_2768IMG_2769

Har du någon favorithonung?

IMG_2771

 

Jag har börjat med silicea tabletter för cirka 3 veckor sedan och jag känner verkligen skillnad på naglarna, tycker dom växer så det knakar nu. Håret vet jag inte om jag kännt skillnad på ännu, iofs har det blivit lenare/mjukare men har även börjat med annat schampo/balsam som jag fått hemskickat så det kanske också gjort sitt Sen har jag även fått hem kaffe från Sofiero att testa och har hunnit 2 av smakerna än så länge.

IMG_2782

Finn Crisp med ruccola, prästost & paprika. YUM!

IMG_2790IMG_2791

Något mer som jag börjat med är Resorb Balance och försöker dricka det varje morgon till frukost.

IMG_2794

Någon som har tips på ett wordpress tema med större bilder, tycker mina är så små så man nästan får sitta med förstoringsglas. Inte när jag skriver inlägget då är dom sjukt stora och fina men så fort jag trycker på publicera och kollar bloggen så är det ju pinsamt små.  Jag vill att det ska vara STORA fina bilder som man får uppkörda i ansiktet när man kommer in här: BAAAAAAAAAM SHABLAAAM. Ungefär så ska det låta, just nu låter det ungefär, fjut. Så har du tips på ett bra tema så mottar jag det mer än gärna, har suttit och stirrar mig blind efter teman nu så jag känner mig helt yr i skallen. Dags att ta tag i dagen, hej så länge!

0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.