Dryck alkoholfri Frukost & Mellis Frukt & Bär Lunch Mellis

Hallonsmoothie med mandelmjölk, protein, acai & hampa

Hej denna strålande Fredag! Eller det är ganska trist och grått på himlen när jag tittar ut genom mitt köksfönster men jag tycker att det är härligt med Fredag för ikväll åker vi över till Björn & Julia. Ska sitta och pilla med min hemsida hela helgen, måste bomba upp massor med bilder och alla är så himla upptagna i helgen så jag kommer typ vara själv mesta delen på Lördag men jag har i alla fall lugn & ro omkring mig så jag kan fokusera på det jag ska göra. I veckan så fotade jag den här supergoda smoothien som jag gjorde i ordning till lunch, det är inte alls krånglig att göra, brukar använda mig av det som finns hemma och jag brukar föredra att ha mandelmjölk i mina smoothies. Ja eller kokos, cashew etc.. Någonting annat är vanlig mjölk så jag brukar för det mesta ha någon sån förpackning hemma ifall man vill göra en smoothie men jag brukar även använda det istället för mjölk när jag gör plättar eller pannkakor också..

Jag brukar inte använda något mått heller utan jag bara blandar hej vilt när jag gör en smoothie men jag ska försöka knåpa ihop ett recept av det jag använder och detta är för 1 glas.

Hallonsmoothie med mandelmjölk, protein, acai & hampa

2-3 dl mandelmjölk
1/2 – 1 dl vaniljkvarg
1-2 dl frysta hallon
1 msk hampafrön
1 tsk acaipulver
1 tsk psylliumfröskal
1 msk bananproteinpulver
Mald kanel efter smak

Kör allt i en blender och blir den för tjock så tillsätter du bara mer mandelmjölk. Tänk på att när du använder proteinpulver så sväller smoothien efter en stund. Toppa med frysta hallon och hampafrön. Jag åt även en proteinboll till min smoothie.

Mycket gott och mycket vacker att se på! Trevlig Fredag fina ♥

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *