Allmänt/Generally Produkt Recension Tips

The Healthy Box – Januari

img_5285-redigeraHärom dagen så fick jag hem en box från The Healthy Box med lite smått och gott.  The Healthy Box är en prenumerationstjänst där man får hem en box med nyttigheter varje månad. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods och rawbars. Helt enkelt en blandning av produkter man kan ta med när man är på språng, och hälsosamma produkter man kan tillaga hemma.  Dom har några olika boxar att välja mellan just nu på deras hemsida bl.a Januariboxen, Veganboxen som är framtagen tillsammans med Youtube-profilen Therese Lindgren och Överraskningsboxen. Ni hittar all info på deras sida → The Healthy Box. Jag har så klart en grym rabattkod för mina läsare, om du anger koden “YUMMIFOOD” så får du 15% rabatt på första boxen vid beställning av en prenumeration och koden gäller fram till den 28/2.

img_5287-redigeraMånadens box (Januariboxen) innehåller Immune Support té från YogiTea, Salta Kettlebells från Pandy Protein, Caramel/Cashew bar från Barebells, Spenat & svart sesam knäcke från Friggs, Kokosvatten med ananassmak samt Multivitamin från Dalblads.

img_5298-redigeraJag har redan hunnit testa knäcket från Friggs som jag har blivit lite besatt av, ni som följer mig vet att jag älskar knäcke och dom här är sååååååååå goda. Det fick bli extra många å:n för att förtydla extra för er att dom är riktigt smarriga, krispiga och smakrika.

img_5293-redigeraSalta Kettlebells från Pandy Protein ramlade otroligt lätt in i munnen, jag menar vem gillar inte saltlakrits? Fått lov att hejda mig flera gånger när jag väl fått syn på påsen, den som spar hon har kvar 🙂 .

img_5295-redigeraSoft Oat Bar från Semper har jag inte hunnit testa, något som du testat kanske? . Jag har smakat Protein Bar från Barebells, YASS! Den där, MUMSFILLIBABA! Och heter du Björn så kan du sluta läsa nu…. Det finns inget mer intressant i detta inlägg, promise darling 😀 .

img_5356-redigeraProtein Coconut Water från Dalblads drog jag i mig igår när jag var på språng, GOD! Jag hade nog gärna druckit den med massa is (otippat).

img_5300-redigeraEftersom förkylningstiderna hägrar runt omkring mig så sörplade jag i mig en kopp med Yogi Tea Immune Support förra veckan, Kevin drack faktiskt också en kopp. När jag doftade på påsen tyckte jag det doftade kardemumma som sjutton så jag började tänka på nybakade bullar  ha ha. Fast det smakade inte nybakade bullar… Het okej té, jag älskar verkligen Yogi Tea´s inspirerande texter på tepåsarna, det är en ny text varje gång så man vill ju typ dricka te hela tiden bara för att kunna öppna en påse och läsa texten.

dryckJag har inga kosttillskott alls hemma just nu, jag brukar a några sorts vitaminer så denna kom verkligen som ett brev på posten… Ordagrant :mrgreen: 

img_5339-redigeraOkej, jag åt nästan upp hela Protein Bar från Barebells.. Jag sparade faktiskt en bit.. okej en liten bitvar så svårt att hejda mig.. till Björn för att han skulle smaka. Dock glömde jag bort att berätta det för honom igår.. Och nu… NU är jag så sugen på den där biten så jag kommer smyga in i köket som en ninja och äta upp den. Jag menar vem kan säga nej till smaken caramel+cashew??? Men säg då för sjutton inget till Björn… det man inte vet mår man inte dåligt av heller.. Eller? 😉  Och läser du detta Björn.. Jag vet inte vad du pratar om!? (Oops Did I just roll my eyes out loud?)) 😆 

2

2 Comments

  1. Mums! Vilken härlig box!

    1. Ja men eller hur 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *