Allmänt/Generally

The Healthy Box | September

-Detta inlägg innehåller pressutskick-

Förra veckans utskick av Healthy Box  innehöll smått & gott. Smakade på Aloe Vera drycken med passionsfrukt igår och den gillar jag. Det var nog bara majskakorna som jag inte gillade i denna box, men det är enbart på grund av en smaksak. C – vitaminen kom verkligen lägligt då jag har slut på alla mina kosttillskott och behöver köpa hem nya, det som kändes lite extra lyx är kryddorna från Santa Maria. Pastan från Semper är glutenfri, tummen upp för det passar mig perfekt eftersom jag försöker dra ner på gluten och Clif baren har jag inte testat men det står nog inte på förens den öppnas. Björn har varit och klämt på den oroväckande mycket  ha ha.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *