Dryck alkoholfri Produkt Recension Tips

Ismaskin + Pimpat H2O = ♥

img_5512-redigeraGod morgon denna strålande Fredag! Idag startar jag dagen med ett inlägg om vatten… WOW va!? “Vatten tänker ni? Hon har nog inte vaknat ännu den stackaren“. Men vet ni att vi dricker hemskt mycket vatten här hemma, antingen kranvatten eller bubbelvatten och med det menas massa goda, smaksatta vatten. Så nu kanske ni hänger med lite mer. Och vet ni, jag som älskar is..Köper alltid is, besatt av is. Ja ni fattar! Nu har jag äntligen min EGNA ISMASKIN!!!! Tack vare Kitchentime som sponsrat mig med en, TACK! Och det bästa av allt är att det tar ungefär 5 minuter efter du pluggat in sladden i väggen och fyllt på med vatten innan det börjar komma massa isbitar. Så detta inlägg tillägnar jag verkligen Kitchentime.. och H2O :mrgreen: .

 

vatten

Men ska vi prata lite om vatten då..  Sjukt enkelt att smaksätta, det är bara fantasin som sätter gränser och ena stunden kanske du känner för vatten med bubblor och den andra stunden utan bubblor. IS är verkigen the key to succés för att få ett gott vatten, sen brukar jag alltid ha citron, lime och mynta för det mesta hemma. Just detta vatten är bubbel smaksatt med lime, citron, mynta och passionsfrukt… OCH ytterst lite sockerlag. Tips, innan du läger ned myntan i vattnet, lägg den i en handen och daska till den med andra handen. Alla aromerna släpper från bladen och du kommer få ett smakrikare vatten.

img_5510-redigera2

Det bästa av allt är att om du till kvällen känner att du vill ha lite starkare varor i glaset så fyller du bara på med mer lime & mynta, muddla något och tillsätt rom.  Smaka dig fram med sockerlagen också och du vill ha en mer sötare drink. Vips så har du en Mojito!

img_5502-redigera-2

vatten2Har du inte passionsfrukt hemma men stoppa ned några hallon då, eller varför inte blåbär, björnbär, jordgubbar eller mixa melon slät?

img5497

Jag kan villigt erkänna att jag känner mig smått torr i strupen när jag skriver detta inlägg och är otroligt sugen på detta vatten! Ni vet väl tt man ska dricka runt 1 1/2 – 2 liter vatten per dag? Låter ju sjukt mycket och jag som har jordens minsta kissblåsa tycker jag inte gör annat än att springa och pinkar…. av ETT GLAS! Kateter borde vara något för mig…

4Isbitarna från denna maskin är perfekta i storleken och inte alls lika stora som om man köper på påse från affären. Tycker dom är alldeles för stora och ibland har jag lagt en handduk över påsen och stått med hammare & bankat som en tok för att få dom mindre..

img_5551-redigeraIsmaskinen är av märket Champion och har en kapacitet på hela 10kg/24h så du kan tillverka is som räcker även till den större festen. Jag hade lite is kvar från en sån påse man köper på affären i frysen så jag har använt en att fylla upp is i, det lär väl ge upp så småningom så jag måste komma på nått annat att förvara min is i.

img_5541-redigera

img_5537-redigera

Med ett enkelt knapptryck på ovansidan startar du ismaskinen och när den är fylld med is eller behöver mer vatten så visas detta med tydliga LED-indikator. Rymmer 600g is åt gången, och med en vattentank på 1.7liter behöver du bara luta dig tillbaka och vänta på isen till din dryck. Pris på denna maskin är 1299:- och du hittar den → här.
 
6
img_5559-redigeraimg_5554-redigeraimg_5571-redigera God natt… eller jag menar God morgon. När jag skriver detta inlägg så är klockan efter midnatt, alltså inatt så nu är det bara att kissa & gå och lägga sig. Ha en superfin Fredag, KRAM!
 
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *