Produkt Recension Tips

Loddo: Februari Box

loddoLoddo-boxen ramade in förra veckan och det fanns lite smått och gott i den precis som förra gången. Om du inte vet vad Loddo är så kan jag berätta att det är en möjlighet att upptäcka produkter från dagligvaru- och detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett smidigt sätt att pröva nytt & hitta nya favoriter. om du använder koden sweet16 så ger den dig 10% rabatt på första köpet . Boxens värde denna gång är 375:-.

img_6758AminoPRO 2500 mg BCAA har jag inte hunnit testa ännu, jag drack mycket BCAA när jag tränade hela tiden förut så det är inte helt okänt för mig med detta och vilken tur att jag börjar få fart på fläsket igen så jag kan testa denna någon dag. Det är alltså en sockerfri funktionell dryck som förbättrar återhämtning och stimulerar muskeluppbyggnad. Den andra är en proteinpudding från Barebell med gräddig vanilj med färre kolhydrater än i ett päron. den här har jag faktiskt testat, i Lördags när jag packade i ordning en kylväska för en dag med innebandy så tog jag med bl.a den här. Jag och Kevin delade på den, det var som en smak mellan päron splitt och len kolasås ungefär.

deliMörsjö Deli är inte alls okänd för mig då jag jobbet i en delikatessdisk i många år och deras tunnbröd med socker/kanel doppade i choklad, OMG! Dom älskar jag MEN jag skulle ALDRIG köpa en påse och har aldrig gjort det heller… Varför? Dom är alldeles för dyra enligt mig. En ynka liten påse brukar ligga på runt 50:-. Den här som jag fick hem är med smaken västerbottenost och gräslök, det var helt okej men jag har bara deras socker/kanel på skallen när jag ser deras produkter så inget kan mäta sig med dom.

Påsen brevid hade jag även den med till innebandyn som jag satt och knaprade på till & från. Jag kan inte bestämma mig om jag gillar dom eller inte, eller dom är weird men ändå goda HA HA. Svårt att sluta äta dom också…Gissa om luddigt svar… Det är alltså kokoschips, rostade med havssalt.  Ska jag vara ärlig sitter jag och trycker i mig av dom nu..

img_6761Det var även en miljövänlig handtvål berikad med olivolja med från oh-lief. Jag har aldrig hört talas om märket innan, tyckte nog att själva konsistensen var lite för “vattnig”. Produkten innehåller inga starka kemikalier, konstgjorda doftämnen, petroleum, parabener, artificiella färger eller olja från nötter.

img_6762En bar från Allévo i smaken Cranberry & Goji, har ikke smakat denna trots att även den var med till innebandyn.

img_6763Den här var nog en av som sötaste sakerna jag sett, en flaskpropp i form av en uggla. Sjukt söt! Flaskproppen är i silikon som passar till både läsk, öl och vinflaska. Denna kommer från kgdesign.se. Om ni blickar lite snabbt till vänster så se ni några plastsaker i en påse. Det är 3-pack avputtningsgafflar från CmPicker. Jag kände spontant direkt, NEJ! Det är alltså en gaffel som du tar en oliv, sillbit, ostskiva med etc sen för du själva avputtaren på gaffeln framåt så ramlar din “oliv” av utan att du behöver dra bort den från gaffeln med fingret.

Varför jag kände spontant nej… Förlåt mig men sjukt ful! Och så jobbigt är det inte att dra av en oliv från en gaffel.. Ja menar om jag ska duka bordet, inte vill jag ställa fram dessa plastsaker., ser mer ut som något som hör hemma hos tandläkaren Jag väljer nog hellre riktiga bestick men sån är jag. Kanske passar desto bättre i picknick-korgen om jag ska se något positivt med dom.

Det fanns några fler saker i boxen jag inte väljer att lägga så mycket fokus på som smaksatt popcorn från OLW samt en exfolierande ansiktscrub från anatomicals. Detta v ar alltså allt som kom i boxen denna gång. Ser du något du skulle vilja prova?

Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *