Drinkar & Vin

LOVE – Las Moras

Jag måste säga att vi har blivit duktiga vindrickare här hemma, med det menar jag inte att vi festar och dricker vin hela dagarna utan mer att vi har börjat utforska och testa mer viner till mat etc. Björn har gått bananaz och börja köpa hem massa olika viner som har lägger på hög, tanken är att vi ska göra i ordning vinkällaren som är ute på gården så just nu ligger alla viner i en större garderob på hyllor. Jag skickade efter 2 olika viner för ett tag sen också, EKO och ena har vi endast hunnit testa. SÅÅÅÅÅ jäkla gott, dock missade jag tydligen att fota det dum som jag var men ska beställa hem fler så jag kan tipsa er om det. Idag tänkte jag skriva lite om det här vinet som heter LOVE som är ett cabernet sauvignon vin från vingårdar i Tulum och Pedernal Valley som ligger i staden San Juan, Argentina, på en höjd av 650 till 1300 meter över havet.

Las Moras LOVE är ett fylligt rött vin med hög koncentration av tanniner och resveratrol – båda omtalade som afrodisiaka, alltså kärleksförhöjare. Vinet passar mycket bra till exempelvis mör rådjurssadel, smakrik marockansk lammtagine eller mogna ostar på ostbrickan. Las Moras LOVE har en lätt syra som balanseras upp av mörka frukter och funkar även till revbensspjällen på julbordet. Smaken är fyllig med intensiva inslag av mörka bär som körsbär och svarta vinbär och i eftersmaken märks viss kryddighet tillsammans med vaniljtoner som harmonierar.

Alkoholhalt: 13.5 % • Art. nr: 79608 • Importör: Philipson Söderberg AB • Pris: 99:- • Direktlänk: här

Har du testat det? Vad tyckte du om det? För våran smak så hade det kunnat smaka lite mer, visst det var gott men det är inte ett vin som vi kommer köpa igen baserat på vad vi gillar för sorts viner. Alla viner kan inte passa alla människor och det är väl det som r så härligt. Att vi alla är olika.. Gillar du också att testa viner? Vi är mest för röda viner men ibland så blir det något vitt också samt så har ju jag fått upp ögonen för bubbel, mums vad gott!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *