Produkt Recension Tips

Månadens Healthy Box

img_6767Månadens Healthy Box ramlade in för över en vecka sedan så jag är lite sent ute men bättre sent än aldrig. Det fanns många godbitar i denna och en mindre användbar kanske.. Beror på hur man ser det. Healthy Box är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter en gång i månaden. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars. Mer info hittar du på deras hemsida → här.

img_6768Vego Protein har jag inte provat ännu men det kommer absolut provas i någon härlig smoothie inom kort eller varför inte ha någon skopa i pannkakssmeten;).

img_6769Barebells smakerna har jag testat båda två nu och hmmm jag tror päron är snäppet värre… eller är det kokos? Kan inte bestämma mig! hur som helst, det är protein pudding.

img_7438Den med kokos smällde jag i mig innan gymmet igår.

img_7441Det kommer även med en smart sked i locket och du behöver inte ha den här i kylen förräns du har öppnat den, smart! Alltså köp och ha en i handväskan så är du laddad när du behöver en extra boost.

img_6771Den här va riktigt god från Vitamin Well, hade med den på innebandy förra helgen. MUMS!

img_6772Den här kommer jag nog inte få någon användning för alls… Kevin hade iofs mycket åksjuka när han var mindre men det har blivit bättre.

img_6773Har inte testa den här baren från Risenta heller men den kommer nog till användning inom kort. Detta var allt för denna  gång, det bästa enligt mig var nog proteinet, barebells och Vitamin Well, Tusen tack Till Healthy Box.

Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.

0

2 Comments

  1. Ser ut som en riktigt god healthybox 😀

    1. Ja 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *