Allmänt/Generally

Matprat i P4 Dalarna

Hej på er! Hoppas allt är toppen!? Varit lite tyst här men jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga, min energi har gått åt att packa, innebandytävlingar, cafétjänst etc så en liten paus var behövligt. Man måste göra så ibland och inte låta sig svepas med av andra själ som att skriva bara för man måste. Kanske inte varit den roligaste maten här hemma på slutet heller att skriva om så det var lika bra att man var tyst men nu ska jag inte skriva om mat utan att jag ska prata mat i P4 Dalarna igen! Madde, som jag var och gästade sist hörde av sig förra veckan igen om jag ville komma dit igen… Typ varannan vecka ett tag framöver och prata mat! Hon tyckte att det flöt på så bra sist, det kändes naturligt och var så kul så hon ville ha tillbaka mig. Jag vet inte hur långt i tiden jag kommer prata mat där men det är start nu på Torsdag i alla fall mellan 10:00-10:30 så det ska bli kul, dock har jag inte bestämt än vad jag ska prata om ha ha men det är jag inte ett dugg orolig över. Nog kommer jag på något.. Det stundar både fettisdagen och sen har Melodifestivalen börjat. Finns så mycket att prata om inom mat så det blir nog bra vad det än blir.. Men ska försöka komma på något roligt också, ni vet ungefär som sist med den ätbara skeden. Hoppas du kommer lyssna! Kram på er..

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *