Delikatesser Sallad Såser & Tillbehör Smaksättare Yummi

Mozzarella m. Parma & Godsaker

img_9437God kväll mitt herrskap, hoppas att allt är bra med er!? Jag är supertrött & seg idag, sov lite dåligt inatt så idag är det enklast möjligt i köket. Detta kanske är lite somrigt men sol i sinne det har jag i alla fall 🙂 . Mozzarella är så gott tillsammans med en god olja, parma och soltorkade tomater. Antingen som det är bara eller med en bit gott bröd. Jag blandade ihop en egen olja med kallpressad rapsolja, någon tesked pesto och chili flakes i en tom flaska så skakade jag om och toppade min mozzarella med. Snacka om gott!!! Sen på med färsk persilja & flingsalt.. Behöver det vara så mycket krångligare?

img_9438Jag hade även mina egenodlade tomater som jag har torkat i ugnen och lagt i en god olja, som soltorkade tomater ungefär.

img_9449img_9459img_9465img_9466img_9468img_9461img_9455Ha en superfin fredag hörrni! KRAMAR i MÄNGDER

 

1

4 Comments

    1. Det är supergott och enkelt 🙂

  1. jenjon says:

    Nä men gud så gott. Och enkelt! Bra tips där! 😀

    1. Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *