Lunch

Nudlar med ägg & nötter

Nudlar med ägg, frön & torrostade nötter

Hej på er, så igår började jag göra om min design här inne för jag var så trött på den andra. Sidan är inte klar, klart att det ska strula lite. Jag har försökt få in en slider i headern eller så ska det gå att ha vissa utvalda inlägg högst upp dock är problemet att det aldrig kommer fram så det är ganska tomt just nu och all info om mig samt arkiv etc finns längst ned på sidan. Jag har hela tiden velat haft en sida med stora härliga bilder och nu har jag äntligen det plus att kommentarsfältet ligger under inlägget som jag tycker det ska vara inte ovanför inlägget.. För er som tittar genom mobilen så syns det nog inte någon skillnad tror jag om du inte scrollar längst ned på sida och trycker på att du vill se sidan i fullstor eller vad det står… Jag vet att jag ändrade om förut så min design inte syntes på mobilen bara för det strulade för vissa att gå in och nu hittar jag inte vart man ändrar om det igen ha ha. Dagens problem. Så hoppas att ni har överseende med ombyggnaden här inne.

Så imorgon funderar jag på att åka till Stockholm, ska kolla klart tågbiljetterna idag. Jag ska ner för att träffa några PR-byråer över dagen bara, är det någon mer (Företag, följare, PR) som vill att jag kommer på besök hojta till så bokar vi in något medans jag ändå är nere. Alltid kul att få ett ansikte på alla man mailar med hela tiden, blir lite mer personligt.

Dagens snabba lunchtips får bli denna rätt som jag och Björn åt för några veckor sedan, det var en ganska seg Söndag så nudlar med krämigt ägg och crunch från frön & torrostade nötter passade perfekt i magen.

Behöver inte vara krångligare än så ibland.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *