Glass & Godis Nyheter

Nyheter från Cloetta

img_5920-redigeraIgår fick jag hem ett pressutskick med nyheter från Cloetta. Jag brukar få hem detta några gånger per år och det sjuka är att jag sa till Björn bara för någon dag/vecka sen att jag undrade om det skulle släppas nått nytt snart… Jag har då för mig att jag sa det eller tänkte jag det!? Virrpanna! Ja hur som helst, det första utskicket för i år bestod av något mycket gott…det stavas L A K R I T S! Produkterna kommer finnas tillgängliga i de flesta butiker från vecka 7.

img_5923-redigeraLäkerol Minty Licorice – En en lakritssmak med en uppfräschande hint av mint.

img_5925-redigeraPolly Kick – en ny Polly för dig som vill njuta av en härlig mix av lakrits och choklad. Kick är en mjuk lakritskola från Malaco som funnits sedan 1954. Polly Kick smakar saltlakrits, hallon och choklad.

img_5926-redigeraNutisal Dry Roasted Cashews Sourcreme & Onion –  Torrostade cashewnötter, smaksatta med sourcreme & onion.

img_5929-redigeraMalaco Kick Bites  – Lakritskola med mix av original och citron, förpackade i små individuella mumsbitar i egen påse.

img_5930-redigeraDen finns även i påse med bara original.

img_5939-redigeraSamt denna med havssalt och hallon.

img_5931-redigeraChoko – Den klassiska mjuka Choko med chokladöverdrag kommer i en uppdaterad design tillsammans med den nya smaken Choko Dark.  Båda produkterna går att köpa som lösviktsgodis.

img_5933-redigeraFruity BITE pricot & Fruity BITE Cranberry – Chokladbar med 57% frukt. Denna bit är fylld med frukt och mûsli och har en smak av aprikos elelr tranbär samt överdragen med mjölkchoklad.

img_5934-redigeraLäkerol DentaFresh Caramel Mint – Läkerol DentaFresh kommer i en ny variant med en mild smak av mint och karamell. Pastillen friskar upp din andedräkt och stärker dina tänder tack vare den höga andelen xylitol. Genom att ta två pastiller efter varje måltid kan du stoppa syraattacken på dina tänder.

 Vilken är du mest sugen att testa? Hittade du någon ny favorit tror du? Mina är absolut Kick Bites, MUMS!

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *