Glass & Godis Nyheter Produkt Recension

Nyheter från Cloetta

img_0383-redigeraFelstavat på Nutisal ↑ jag vet, dock är alla bilder raderade så ni får stå ut med felstavning. Blunda 😎 

I Torsdags fick jag hem ett härligt paket från Cloetta med nyheter som släpps i butik från och med denna vecka. Vissa saker är MUMMA och vissa har jag inte ens smakat men det är bara en personlig sak och just dom produkterna ropar inte direkt efter mig. Men nu känns det som om jag måste gå och smaka dom bara för jag ska kunna säga en ärlig åsikt så får stega in i köket…

img_0385-redigeraFrån vänster…

Läkerol YUP MixSalty caramel & Salmiak – Nu lanseras Läkerol YUP mix med två populära smaker i samma påse.  Visst dom är goda men är nog inget jag skulle köpa, stämmer överens av beskrivningen av smakerna.

Läkerol Sour Mandarin – Sommarens fräscha smak är här. Syrlig mandarin med en härlig fruktighet ger en uppfriskande effekt. Kommer att finnas tillgänglig under sommaren som en limited edittion. Weird, den smakar som att jag skulle ha en mandarin i munnen men konstisens och form säger mig annat så min hjärna är lie smått förvirrad just nu :mrgreen: 

Malaco Gott & Blandat Cola – Nu finns deras älskade godispåse Gott & Blandat i en ny god smak, läskande cola. Det är en uppfriskande mix av Cola-smakande godisbitar i både syrligt, sött och lakrits. Jag gillar Gott & blandat, det är lite av en favorit emellanåt. Röda, gröna & svarta = mums. I denna påse fanns det också några favoriter men det var otroligt många av den runda med lakrits och såna gillar jag inte alls. Hade sett en bättre fördelning mellan alla godisar.. Men det är väl så jämt, dom man tycker mest av finns det minst av!?

img_0415-redigeraNi ser ju, mest av dom runda lakritsarna ↑ annars fanns det många godsaker och en sak till jag gillar är att godiset är så sjukt färskt. Känns som te.x colaflaskorna och några andra är gjorde för 5 minuter sen. Pluspoäng för det!

img_0389-redigeraFrån vänster..

Nutisal Nordic Mix – En sötsalt blandning mellan cashew, mandlar, jordnötter, russin, blåbär & rranbär. Nötterna är torrostade utan olja över öppen låga vid Nutisals fabrik i Helsingborg. I varje utskick från Cloetta så kommer det alltid med nyhet från Nutisal och jag har aldrig gillat deras påsar och det är lika med denna, tyvärr. Jag vet inte vad det är men nej jag gillar verkligen inte dom. Dessa ska vara torrostade, dom är så torra så jag måste gå och dricka vatten direkt. Ni ska inte tro att jag inte gillar torrostade nötter, tvärtom. Jag älskar det, Björn brukar alltid köpa OLW torrostade jordnötter och jag älskar dom, så sjukt goda men dessa går såååå mycket fort. tack men nej tack Nutisal.

Ahlgrens Bilar – Nu kommer Ahlrens Grillbilar som är den största bilmodellen i Ahlgrens bilas bilflotta med samma smakeroch färger som originalet. Dessa Carbeque är avsedda för grillen och på förpackningen hittar du också tre grilltips för att ytterligare förhöja smakupplevelsen.

• Glassbil – Servera dina grillade bilar till glassen

• Rostad bil – Grilla bilen tills den har fått en fin rostliknande färg. Ät direkt.

• Billackering – Doppa dom grillade bilarna i smält choklad och sedan strössel.

Vi testade dessa i helgen och nej, dom är alldeles för söta för min smak men visst smakade dom som Ahlgrens Bilar.. Eller jag tror vi alla, dvs 2 vuxna och 2 st barn 9 & 12 år kunde enas om att Marshmallows är sjukt mycket godare.Vi började grilla dessa men avslutade med vanliga, hederliga Marshmallows. Jag har aldrig gillat Marshmallows tills Björn trollade med sina magiska fingrar och grillade dom på ett sätt som var såå goda så nu är jag en trogen marshmallows brud.

img_0390-redigeraDet här var nog det första som väckte min nyfikenhet i utskicket

img_0393-redigeraimg_0397-redigeraMalaco Crazy Face – Är det överraskande godiset med en intensiv upplevelse. Dom tre påsarna – Salty, Fizzy pch Sour – innehåller kulor som har en mjuk och seg konsistens och är fyllda med pulver, vilket ger en överraskande smaksensation. I varje påse finns en mix av två smaker. Crazy Face finns även som sega fruktkolor i smakerna Sour Apple och Sour Pineapple.

img_0404-redigeraDet första jag gillar med dessa är förpackningarna, en rejäl färgexplosion för ögonen och att det står i kartongen vad alla påsar innehåller. Jag, Kevin och Julia (Björn´s Dotter) hade smakprovning på Lördagen i solens strålar och vi var lika spända allihop på godiset. Julia utbrast direkt att hon inte ville ha nått med lakrits, det är inte en av hennes favoritsmaker. Jag & Björn däremot gillar det starkt, dock så var inte han hemma så han gick miste om både det ena och det andra..

img_0406-redigera-2Först ut var denna påse med blåa och bruna godisar, den blåa heter Seriously Bubblious och den bruna Cola Lizious. Den blåa är absolut min favorit av alla i dessa påsar och jag tror att någon håller med då en viss liten kille har typ ätit upp alla 👿 . Den är bara mums, som ett gott bubbelgum. Hade kunnt haft en hel påse med bara den smaken. Colan var okej, kände inte som cola smak till 10 procent, kändes lite weird men kan inte riktigt sätta fingret på det.

img_0408-redigeraVidare till nästa påse med dom gröna som heter Greenest Apple och dom gula som går under namnet Lemoin Squeezy. Dom gröna visste jag direkt innan jag ens hade smakat att jag inte skulle gilla pga av att ha blivit traumatiserad av dom när jag var yngre. Usch, gillar verkligen den där smaken av grönt äpple på godis. Men visst sakade jag så klart och gillar du godis med grön äpple smak så kommer du gilla dom för det smakar verkligen det. Dom gula var nog faktiskt dom enda som jag tyckte var sur nog så det drog lite i mungipan och ryckte till i ena ögonbrynet, mums.

img_0410-redigeraSista påsen bestod av dom svarta Dehydrator Liquorice och dom gul/orange/bruna Thirsty Caramel. Ja dom var goda, caramellen hade lite saltlakritspulver inuti och de fattade inte vi när vi stoppade in dom i munnen  och ni kan ju gissa vem som spottade och fräste bredvid brokvisten… Julia. Hon var inte nöjd med den smaken av lakrits. Dom svarta var nästan lite för mycket lakritssmak för mig..

img_0412-redigeraSen var det då dom två olika sega fruktkolorna som också var med i förpackningen, ena var orange och den andra grön i färgen. Ja dom vart helt okej, som kolor, dock lite hårda så tog det tag att mjuka upp dom i munnen med tänderna. Jag gillar så klart inte den gröna äppelsmaken.

img_0398-redigera-2Tusen tack till Cloetta, jag blir alltid lika glad och överraskad när detta dyker upp. Blir du sugen att testa någon av nyheterna?? Alla dessa produkter finns tillgängliga i dom flesta butiker från och med denna vecka.

Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *