Glass & Godis Nyheter Produkt Recension

Nyheter från Cloetta

Det trillade in en härlig överraskning i Fredags, jag fick en avisering om att jag hade ett paket från Cloetta att hämta och vi vet väl allihopa vad det betyder! NYHETER på godisfronten :mrgreen: . Tog inte lång stund innan jag stod inne på ICA i Slätta för att hämta ut mitt godis. Tyckte inte alls det var länge sen dom släppte nyheter så jag vart verkligen glatt överraskad. Fanns många nyheter i denna box och jag brukar alltid dissa nötterna från Nutisal, denna gång (för första gången) så hyllar jag nästan deras produkter istället!! Så ska vi titta lite närmare på nyheterna?

Läkerol DentaFresh PRO –  Lemongrass och Eucalyptus. Fräscha tuggpastiller med dentala fördelar. Produkten innehåller 50% xylitol, vitamin B och kalcium, vilket hjälper till att förebygga karies och stoppa syreattacker. Jag har bara hunnit smaka Lemongrass och den gillar jag, har nog smält i mig halva paketet redan och jag nämnde för min son att dom var bra att ta efter te.x lunch, märkte igår att det är någon som börjat knapra dessa godingar nu.

Malaco Crazy Face Hot –  Alla minns väl när dom andra smakerna lanserades i somras? Nu har dom utökat konceptet med en ny påse med smakerna Burning Mango och Flaming Red Fruit. Stinget kommer efter ett tag och jag tror att det är lite mer drag i Mango än jordgubben. Jag tror även att vi var eniga om att Mangon var godast.

Plopp kommer med 2 nya smaker, först ut är denna med smak av Polka. Ja jag vet inte, tyckte det smakade ungefär som choklad med mint?  Jag mena inte att den smakar på nått sätt, men den sticker heller inte ut riktigt som den andra smaken dom lanserar.

Den andra plopp smaken som lanserar är Salty Caramel och den gillar jag men jag gillar ju saltad karamell överlag. En kommentar som släpptes här hemma var att den inte var så saltad, jag vet inte om jag riktigt kan hålla med för jag tycker nog att om man äter några stycken på rad så känner man av sältan mer än om man bara äter en, så visst tills viss del kan jag väl hålla med men vem vill stanna vid 1 bit?  😛 Det jag gillar är också att dessa plus polka ploppen inte är i så stora bitar. Är inte dom vanliga mycket större bitar? Jag föredrar mindre så detta är ett plus.

En till god och krämig nyhet är Center Cappuccino, riktigt god. Den här gillar jag! Finns både som rulle och som stycksak.

Sist men inte minst, Nutisal kommer med nyheter varje gång och jag har nog dissat alla deras påsar… Så mina förväntningar var knappast höga när jag såg att Nutisal var med även denna gång och gissa om jag blev glad när dom hade släppt något helt annat är dom “vanliga” nötterna som dom brukar. En blandpåsen med nötter, frön & torkad rödbeta för att toppa salladen med samt en blandpåse för att toppa frukostyoghurten med som innehåller en blandning av nötter, frön och torkade bär. Ingen av dessa mixer innehåller tillsatt salt eller socker. Nötterna är torrostade, utan olja.

Det här är påsen för salladen och den har redan använts flitigt till gårdagens lunch (se nedan↓) , den kommer jag absolut köpa  fortsättning. Mums älskar att ha frön och nötter på maten.

Quornfärs, glutenfritt tortillabröd, grönsaker, nötblandningen och parmesan. Jag åt dock utan bröd till lunchen, jag blancherade av zucchini längder lite snabbt och använde som “pasta” sen åt jag det med grönsaker, quornfärs, massa nötter, parmesan, gräddfil och stark sås. Så himlans gott!

Här är den påsen för att toppa yoghurten med, jag har inte testat den. Jag är inte så stormförtjust i torkade bär som te.x russin, tranbär etc men nog kommer påsen gå åt allt. Det var allt för denna gång, riktigt bra utskick från Cloetta denna gång tycker jag. Blir du sugen på att testa något? Alla dessa produkter kommer finnas tillgängliga i dom flesta butiker från vecka 38.

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *