Allmänt/Generally

Påminnelse – Radio Dalarna

Hej på er! Jag bakade munkar häromdagen och jag hade tänkt hinna få upp det inlägget nu på morgonen men hinner inte för jag måste göra mig klar och åka över till Falun en sväng då det är dags för matprat i Radio Dalarna P4 efter 10:00. Men alla bilder är i alla fall färdigredigerade så det är bara själva inlägget som ska skrivas så jag får göra det när jag kommer tillbaka… Hoppas verkligen ni kommer testa att baka dom här munkarna, bjuder i alla fall på ett smakprov av hur munkarna ser ut på bilden ovan. Inte är det krångligt att gära heller och jag tyckte dom var så himla goda. MEN nu måste jag springa upp och borsta gaddarna, GLÖM INTE att lyssna på radion efter 10:00. Puss & kram

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *