Choklad Lunch Yummi

Pannkakor {Pancakes} Deluxe

God morgon denna strålande Tisdag (!?). Känner mig lite dagvild men jag ser i alla fall en sol som strålar för fullt utanför fönstret. Igår så åt jag pannkakor till lunch, det var rester sen någon dag tillbaka och tänk att rester kan bli så gott med nutella, banan, clementiner och granatäpple.

Good morning this glorious Tuesday (!?). Feeling a little day wild but I see a sun rays fully outside the window. Yesterday I ate pancakes for lunch, there were leftovers from some days back and wow, leftover has never been so good. I ate the pancakes with nutella, bananas, clementines and pomegranate.

Någon mer som blir sugen?

Anyone else got the cravings?

img_1516Nu vart jag hungrig av att skriva det här inlägget, måste nog gå och få något i magen. Igår så bakade jag hårt bröd för första gången med massa goda kryddor, herregud vad gott det var! Ska fota brödet så återkommer jag med recept. Har även bakat saffransbullar (sjukt goda) häromdagen som jag fotade igår, ska bara redigera bilderna så återkommer jag med recept på dom. ha en fin Tisdag mina kära vänner. Kram kram.

//Now I’m very hungry after writing this post, have to go and get something in my stomach. Yesterday I baked hard bread for the first time with a lot of good spices, oh my God what good it was! I´m going to photo  the bread and I will get back to you with the recipe. I have also baked saffron buns (crazy good) the other day that I photographed yesterday, will only edit the pictures and I will return with recipes for you. Have a great Tuesday my dear friends. Lots of hugs.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *