Allmänt/Generally, Drinkar & Vin, Färs, Kyckling, Middag, Pizza/Kebab

Pizza & Prosecco på Soldäck

23 maj, 2018

Helgen gick inte av för hackor kan jag lova, vilket underbart väder det var och fortfarande är… Man är nästan rädd att säga det så att det inte ska bli dåligt väder. Jag var nog ute mestadelen av helgen och varvade trädgårdsarbete med gympass och massa god mat & dryck… Njuta av livet så att säga. Vi valde att korka upp en flaska prosecco på soldäck som jag håller på att fixa för fulla muggar så vi kan njuta hela sommaren där… Sen bakade vi pizza, alltid gott med hembakad pizza och jag hittade äntligen min pizzasten från Jamie Oliver som har legat nerpackad i en kartong och den var helt oanvänd. Har haft den i flera år men aldrig testat den ha ha.. Vet inte om jag gillar den än, måste testa några fler gånger innan jag kan uttala mig riktigt om den.

Den här ölen, Big Wave från KONA hittade jag på Systembolaget i Borlänge för snart (säkert) 1 1/2 månad sen och har inte öppnat den än! Jag tycker den ser så härlig ut och jag har fått för mig att den kommer vara supergod, jag köpte bara en (!?) och har dock inte öppnat den än ha ha! Jag vet inte vad jag väntar på eller om jag inte vill spräcka min bubbla om hur god den är i mitt sinne om den nu inte skulle vara god… Ölen har nummer 89056 på Systembolaget och du har direktlänk till den → här.

Småplock i form av ostar, salami och lufttorkad skinka är alltid uppskattat.

Min pizza toppade jag med massa sallad och hackad rödlök, mums! Vi hade tacofärs av kyckling kvar sen vi hade ätit tacos dagen innan så det fick bli som en sorts tacopizza, mycket gott.

Björn körde dock utan sallad

Astoria Prosecco – direktlänk → här

Flingsalt på pizzan är ett måste

Kan lova att våran helg startade väldigt bra.

0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.