Allmänt/Generally Drinkar & Vin Fisk

Pre-Dinner Midsommar

Några saker som jag tycker hör till Midsommar är absolut sill och gubbröra, den sist nämna brukar jag göra själv och i år var inget undantag. I denna familj är det bara jag som äter sill och nu var även syrran med familj här så jag hade turen att hennes sambo också äter sill så slapp jag sitta och njuta av detta själv. Hur kan man inte gilla detta!? Dock vet jag inte om jag tyckte att den här inlagda sillen från Abba var så god, var något med den som jag inte gillade. Brukar lägga in själv ibland men i år gjorde jag det enkelt för mig och köpte färdig, tji fick jag för det. Gubbröra går ju alltid hem och det äter jag gärna med en knäckebit och dricker mer än gärna ett glas med kall öl till… Så himla gott.

Jag minns inte om jag brukar ha kokt potatis i gubbröran förut, jag tror inte det men testa i år och jag tror nog att jag föredrar den på sidan av med smör och flingsalt istället.

Eftersom resten av gänget inte åt sill så ställdes det även fram massa annat gott som ostar, kex och tillbehör. Detta var alltså som förrätt kan man säga innan det vart grillat.

Underbart att kunde plocka in pioner från trädgården

Dom här småflaskorna ställdes fram på bordet då dom har funnits bra länge, alltså inget nyinköpt men dom ställdes tillbaka orörda. Dock fina på bild…Jag är inte en person som gillar snaps osv, är du?

Fler än jag som är gubbröra älskare?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *