Allmänt/Generally

Reklam i samarbete med Risenta

Frukost, dagens viktigaste måltid. När jag var yngre så var jag inte alls lika förtjust i frukost som jag är idag. Jag fick lov att vänta flera timmar innan jag kunde äta frukost, snacka om att tiderna förändrats drastiskt. Nu studsar jag nästan ur sängen för att kunna trolla ihop en smarrig frukost för att seda kunna sitta och njuta av den läääänge. Okej, på veckodagarna så blir det absolut inte lika lång njutning som det blir under helgerna och frukosten är verkligen helig för mig. Det vet även ni som följt min blogg ett tag att jag älskar frukost. Det är liksom starten för dagen och jag är verkligen en människa som älskar att variera min frukost. Någon av Risentas goda frukostfavoriter, till exempel. Müsli med dadel och pekan, Granola med dadel och fikon eller kanske Granola med kakao och kokos? Dom är både ekologiska och helt utan tillsatt socker. Läs mer på risenta.se . Hur ser dina frukostvanor ut? Brukar du äta lika frukost hela tiden eller är du som mig och älskar variationen?

Tips!! Just nu kan du tävla på Risenta´s hemsida och vinna din drömfrukost till ett värde upp till 20.000:-. Direktlänk till tävlingen hittar du → här.

I detta inlägg förekommer reklam från Risenta

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *