Frukost & Mellis Grönsaker Mackor

Rostat bröd med smörstekta champinjoner, tomat & ägg

Inlägget innehåller reklamlänkarGod morgon, jisses vad solen strålar ute idag! En promenad vore verkligen på sin plats sen funderar jag faktiskt på att filma till Youtube, har varit sugen att testa några kakor som jag tänkte baka. Men kakor handlar inte detta inlägg om utan om denna supersmarriga frukosten som jag faktiskt ätit 2 gånger denna vecka. Rostat bröd med smörstekta champinjoner, tomat & ägg. Sen toppade jag denna härlighet med färsk timjan och tabasco, mums! Lite annorlunda frukost kanske men det funkar jag lovar, sen så har jag börjat med något annat gott och det är att tillsätta lite kanel och en liten tesked med honung & mjölk i mitt kaffe, så förbaskat gott!!!! Testa…

Stek champinjoner i smör och smaksätt med nymald peppar & salt, när champinjonerna nästan är klara i stekpannan så slänger du ner lite tomater som får gå med ett tag. Medans du fixar detta så kan du även passa på att rosta en macka, ja körde på nått grovt bröd med frön. Stek äggen på antingen en sida eller vändstekt, vad du föredrar och sen toppar du din rostade macka med smör, champinjoner, tomater, ägg, timjan och tabasco. Enkelt och underbart gott.

Äggen kryddade jag även dom med nymald peppar & salt.

Tallrik: Eva Solo 25 cm

Trevlig helg!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *