Bakning Dessert Jul

Saffranspannacotta med granatäpple och pepparkakssticks

Hej på er, här kommer ett sent inlägg med desserten jag gjorde till Julafton, en saffranspannacotta som jag valde att toppa med granatäpple och för att göra varje dessert lite mer personlig och hade pepparkaksbak på hög nivå så gjorde jag pepparkakssticks med allas namn på. Den här desserten passar så klart till fler tillfällen än under Jul…

Jag försökte skära så lika bitar som möjligt sen är det bara skriva med egengjord kristyr.

Dessa röda rubiner som bryter av sötman fint från pannacottan.

Saffranspannacotta
8-10 portioner beroende på formar du använder

1 liter vispgrädde
1 g saffran
2 dl Gelésocker Multi

Blanda samman vispgrädde, saffran och gelésocker multi i en kastrull och koka upp. Häll upp i portionsglas. Ställ kallt fram till servering och toppa med granatäpple och pepparkakor.

Mycket gott….. mycket!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *