Allmänt/Generally Nyheter Produkt Recension

Smakbox – Inspiration

img_6406

Inspiration, så heter den senaste boxen från Smakbox som kom i förrgår. Tanken är att Smakbox vill hjälpa till med en förändring nu när hösten kommer med att få till nya, goda vanor i vardagen. Mycket smått & gott var den i denna box denna gång. Jag smaskade i mig påsen med chips innan jag ens hade hunnit plocka ur grejerna ur boxen ha ha. Nya vanor var det va? :mrgreen:

img_6408Den här påsen var livsfarlig, swish så var den slut! Så himla god, med smak av grön sparris. Jag tänkte först att det kan aldrig vara gott… Ack så fel jag hade, skulle behöva en släpvagn, eller inte. Då skulle jag få lov att ta in på behandlingshem för anonyma chipsälskare.

img_6409Chicken Breast i tomatsås, måste bara vara hur gott som helst på en hård macka med lite cayenne på va? Precis som makrill i tomatsås är… Tonfisk brukar inte vara min melodi men det som gör mig nyfiken är att den är smaksatt med grillad paprika och det gillar jag som sjutton.

img_6410Kaffe, 3 olika sorter från mitt favoritmärke och som jag nyss fick hem fullstora förpackningar av. Happy me!

img_6411Tacos går väl alltid hem hos oss Svensson. Det äts så vansinnigt mycket taco´s i detta avlånga land så det är inte klokt. Klart att vi ska utöka det med ytterligare smaksättningar, jag är inte emot.

img_6412Dippmix Rödbeta, har inte smakat den. Har även en sparris här hemma som jag fått, har inte riktigt veta vad jag skulle göra med dom förens jag läste på lite mer om dessa dipper och fick inspiration. Ja och kanske lite hjälp från sparris chipsen 😉 . Pancake, en pannkaksmix från AST som jag faktiskt har provat förut och som jag tycker var alldeles för söt. Nu minns jag inte om det var lönnsirap eller naturell som jag testade sist, hur som helst. Kommer prova igen.. Sen brevid där är det en dryck från NOA, Relax & Focus. Den tror jag att jag ska smaka imorgon…

img_6413Bulgur blandning med gröna linser och pumpakärnor, den här ser jag fram emot att testa men om jag känner den lilla sonen så kommer jag nog att få behålla den här förpackningen själv. Bredvid är nya smaken från Sprite Zero, Cranberry. Har inte öppnats än men blir nog i helgen..

img_6415Självklart var det en förpackning te med också, tror att detta år så slår det verkligen alla rekord i att få mycket te. Skulle kunna öppna min egna té bod. Det skickades tydligen ut 3 olika smaker och man fick 1 av dom, jag önskade verkligen att jag hade fått en annan smak än denna. Känns som jag har massor med smak av citron & ingefära… En smak som jag fastnade vid var den som hette rooibos strawberry & vanilla, visst lät det gott?

img_6414Raw choklad fanns även med, tillverkad i Arvika. Den mumsar jag nog också i mig i helgen till ett glas rött. I boxen fanns även Natura Kaffefilter från Melitta, så jäkla typiskt att jag precis hade köpt kaffefilter då MEN det lär ju knappast bli dåligt. En förpackning Weetabix Original, frukostkex med  95% fullkorn, 12 % protein och 10 % fibrer. Sonen har snart smackat i sig halva kartongen, jag har inte ens smakat.En Eat Natural Bar fanns även med samt en förpackning Korma – indisk cookingsås från Santa Maria. Ganska mycket va!? Cirka värde på boxens innehåll: 453:-.  Sugen att testa Smakbox? Ange koden “SWEETKAY” för 15% rabatt på första boxen vid start av en prenumeration.

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

0

2 Comments

  1. Det var en härlig box som alltid, håller med om att chipsen var grymma:)!

    1. Ja jisses vad goda! Har du testat gårdschips sparris dipp? Har en påse som jag inte alls var så sugen på innan jag smakade dessa chips ha ha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *