Drinkar & Vin Dryck alkoholfri Jul

Varm Choklad m. Julsmaker, med eller utan Minttu

img_2311Idag gjorde jag en riktigt värmande dryck till mig och Kevin på eftermiddag, jag gjorde min lite extra värmande med att tillsätta Minttu. Jag tycker det är så vansinnig kallt i våran lägenhet så jag går runt och småfryser hela tiden så jag behövde verkligen något värmande i kroppen. Jag värme faktiskt bara mjölk och använde O´boy för att förenkla allt då jag stod och gjorde en dessert jag ska tipsa er om senare. Jag tillsatte även lite pepparkakskryddor i chokladen, vispa om och fyll upp i glas. I mitt glas hade jag i några cl Minttu innan jag hällde upp chokladen, sen toppade jag med vispad grädde, pudrade över lite extra pepparkakskrydda, stoppade ned en pepparkaka och några nonstop. Gissa om det var gott!!!

img_2315img_2317img_2314Hoppas ni testar denna goding 😛 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *